Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Seneste nyheder

Radikale Venstre - 16.06.2016

Rødovrekredsen har fået ny folketingskandidat!

Mandag den 13. juni afholdt kommuneforeningerne i Rødovre og Herlev opstillingsmøde i Herlev medborgerhus. På mødet blev Louise Vinther Alis valgt som kredsens nye folketingskandidat.   Referatet:

Læs mere
Christian Knudsen

Radikale Venstre - 25.05.2016

Referat af generalforsamling i Rødovre Radikale Venstre afholdt den 26. april 2016 på Rødovregård

Referat af generalforsamling i Rødovre Radikale Venstre afholdt den 26. april 2016 på Rødovregård Fremmødt var følgende 6 personer: Kim Garsdal NielsenChristian KnudsenMartin Møland NielsenMartin SørensenOle ParbstTine Holst

Læs mere
Christian Knudsen

Radikale Venstre - 25.05.2016

Opstillingsmøde

Vores tidligere folketingskandidat Özkan stiller op i anden kreds. Derfor skal vi have valgt en ny kandidat til folketinget. Rødovre valgkreds deles af Rødovre og Herlev kommunalforeninger, så derfor holder vi opstillingsmøde sammen, hvor...

Læs mere
Christian Knudsen

Radikale Venstre - 10.05.2016

Åbent bestyrelsesmøde

Vi holder åbent bestyrelsesmøde onsdag den 8. juni kl. 19 Det sker hos formanden, på Sylvestervej 31. Emnerne vil bl.a. være valg af folketingskandidat og forberedelse af det kommende kommunal- og regionalvalg.

Læs mere
Christian Knudsen

Eller læs mere her

Rødovre Radikale Venstre