Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Rødovre Radikale Venstre

Ledigt folketingskandidatur i Rødovrekredsen (Rødovre og Herlev Kommuner)

Vores hidtidige kandidat Özkan Ekiz har valgt at flytte sit kandidatur til Brøndby, hvor han bor, og hvor der er blevet et ledigt kandidatur. Via sit kandidatur i Rødovrekredsen fik Özkan samlet så mange stemmer i Københavns Omegns Storkreds, at han blev første suppleant for Sofie Carsten Nielsen.

Herlev og Rødovre kommuneforeninger er fælles om Rødovrekredsen, og vi søger nu nye mulige kandidater.

Kender du en radikal ildsjæl, der måske har lyst til at stille op for vores kreds? Eller går du selv rundt med en folketingskandidat i maven og har ventet på den rette lejlighed? Så er vi meget interesserede!

I givet fald bedes du eller pågældende sende os en profil med angivelse af politiske mål og styrker m.m., som vi kan sende til de to bestyrelser og senere til alle medlemmerne i de to kommuner.

Hvis du eller pågældende vil vide mere, kan du/pågældende kontakte enten Gert Bukkjær, formand for kommuneforeningen i Herlev på e-mail: gert.bukkjaer@mail.dk, eller Martin Møland Nielsen, formand for kommuneforeningen i Rødovre på e-mail: martin.moeland.nielsen@gmail.com.

Det skal gå lidt hurtigt (man ved jo aldrig, hvornår valget er!), så du skal have kontaktet os senest fredag den 6. maj kl 18:00.